Sau intră în contul tău de client
parola noua

 • Catalog la cerere - Top slide mare new
 • Catalog la cerere - Top slide mare new
 • Ustensile bucatarie 2 - Top slide mare new
 • Catalog la cerere - Top slide mare new
Cat28mic - Top slide left new

Caută

Categorii Produse

Termeni si conditii

Folosind siteul divalifecosmetics.ro va angajati sa respectati Termenii si Conditiile de folosire prezente. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu folositi website-ul Diva Life Cosmetics. Ne rezervam dreptul de a modifica Termenii si Conditiile prezente, in intregime sau partial, in orice moment, cu sau fara trimiterea unei notificari, in prealabil. Trebuie sa verificati intotdeauna acesti Termeni si Conditii inainte de a folosi website-ul Diva Life Cosmetics. Faptul ca dumneavoastra continuati sa folositi website-ul Diva Life Cosmetics dupa afisarea modificarii acesti Termeni si Conditii reprezinta acceptarea de catre dumneavoastra a acestor modificari.
Website-ul divalifecosmetics.ro este detinut si operat de societatea comerciala Diva Life Cosmetics SRL . Asupra continutului website-ului Diva Life exista un drept de autor in conformitate cu legislatia aplicabila din Romania si din alte tari. Nici unul dintre materialele prezentate in website-ul divalifecosmetics.ro nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, incarcat, prezentat, expediat sau transmis in nici un alt mod. Cu toate acestea, puteti transfera materialul pentru uzul dumneavoastra personal, necomercial. Acest lucru este posibil cu conditia ca dumneavoastra sa fiti de acord sa respectati orice instiintare referitoare la dreptul de autor sau alte restrictii continute in orice material inclus sau accesat prin website-ul divalifecosmetics.ro si sa includeti orice instiintare de atribuire, drept de autor sau marca comerciala sau orice restrictie in astfel de material pe care l-ati transferat. Nu va este permis sa folositi materialul transferat cu scop comercial. Modificarea materialelor sau folosirea materialelor in alte scopuri este o incalcare a dreptului de autor al Diva Life Cosmetics si a altor drepturi de proprietate intelectuala.
Sigla Diva Life Cosmetics este marca comerciala ce apartine societatii Diva Life Cosmetics SRL.

Folosirea oricareia dintre marcile noastre comerciale si a oricarui alt element continut in website-ul Diva Life Cosmetics cu exceptia celor prevazute in mod expres in Termenii si Conditiile de folosire prezente, este strict interzisa.
In caz contrar, ne vedem nevoiti sa va actionam in instanta pentru recuperarea prejudiciului creat. In acest sens, va invederam prevederile art. 86 din Legea nr. 84/1998 a Marcilor si Indicatiilor Geografice precum si cele ale art.5 si 6 din Legea nr.11/1991 cu privire la concurenta neloiala.

"Art. 86. - Orice utilizare a marcilor sau indicatiilor geografice, contrara practicilor loiale in activitatea industriala sau comerciala, in scopul de a induce in eroare consumatorii, constituie un act de concurenta neloiala si se pedepseste cu inchisoare de la o luna la 2 ani sau cu amenda de 15 milioane lei. Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate."

"Art. 5. - Constituie infractiune si se pedepse•te cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amenda de la 25.000.000 lei la 50.000.000 lei: folosirea unei firme, inventii, marci, indicatii geografice, unui desen sau model industrial, unor topografii ale unui circuit integrat, unei embleme sau unui ambalaj de natura sa produca confuzie cu cele folosite legitim de alt comercianti."

Bifand casuta Termeni si Conditii clientul este deacord sa primeasca informatii pe mail sai telefon din partea Diva Life Cosmetics. Daca doreste sa renunte la primirea de informatii, clientul trebuie sa notifice prin mail Diva Life Cosmetics.

Returul produselor:

A1 - Returnarea produsele cumparate de la Diva Life Cosmetics se face, in urmatoarele situatii:

 • A1A - daca coletele prezinta deteriorari grave

 • A1B - produsele au fost livrate la adresa gresita

 • A1C - "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Clientii sunt oblogati sa notifice Diva Life Cosmetics, intentia de returnare a produselor achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor.

Clientii care au notificat Diva Life Cosmetics, le revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate la Diva Life Cosmetics in maximum 10 zile lucratoare de la data expedierii notificarii, in caz contrar Diva Life Cosmetics considera cererea nefondata/invalida.

Clientul Diva Life Cosmetics nu poate returna produsele achizitionate, si/sau nu poate pretinde oricare alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele scopuri sau situatii:

  - A - Inlocuirea produsului achizitionat cu un alt produs cu alte specificatii sau de un tip diferit.

  - B - Cererea de returnare cauzata de oricare situatie care are data de expediere ce depaseste perioada de 10 zile lucratoare.

  - C - In cazul returnarii produsului cu una dintre cauzele declarate la punctu A1A, produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

  - D - Cf. O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. Diva Life Cosmetics isi rezerva dreptul de a nu returna produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie, bijuterii, ceasuri, ochelari de soare, produse din piele, genti, portofele si alte accesorii.

In cazul rambursarii contravalorii produsului, acesta se va face in maxim 30 de zile de la confirmarea returului.

In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile de la punctul A1C, iar Diva Life Cosmetics nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului, la pret de factura, pretul la care a achizitionat produsul, scazandu-se discounturile primite de pe acel produs. Transportul produselor rambursate, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

Date fiscale:

Diva Life Cosmetics SRL
Tg.-Mures Str. Campului Nr. 2
RO29801457
J26/165/2012

Bank Leumi - Tg.-Mures

 


1811discount - Right COL Gallery

Gaseste-ne pe Facebook