Sau intră în contul tău de client
parola noua

 • Catalog la cerere - Top slide mare new
 • Catalog la cerere - Top slide mare new
 • Ustensile bucatarie 2 - Top slide mare new
 • Catalog la cerere - Top slide mare new
Catalog mic 33 - Top slide left new

Caută

Categorii Produse

Termeni si conditii

Folosind siteul divalifecosmetics.ro va angajati sa respectati Termenii si Conditiile de folosire prezente. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu folositi website-ul Diva Life Cosmetics. Ne rezervam dreptul de a modifica Termenii si Conditiile prezente, in intregime sau partial, in orice moment, cu sau fara trimiterea unei notificari, in prealabil. Trebuie sa verificati intotdeauna acesti Termeni si Conditii inainte de a folosi website-ul Diva Life Cosmetics. Faptul ca dumneavoastra continuati sa folositi website-ul Diva Life Cosmetics dupa afisarea modificarii acesti Termeni si Conditii reprezinta acceptarea de catre dumneavoastra a acestor modificari.
Website-ul divalifecosmetics.ro este detinut si operat de societatea comerciala Diva Life Cosmetics SRL . Asupra continutului website-ului Diva Life exista un drept de autor in conformitate cu legislatia aplicabila din Romania si din alte tari. Nici unul dintre materialele prezentate in website-ul divalifecosmetics.ro nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, incarcat, prezentat, expediat sau transmis in nici un alt mod. Cu toate acestea, puteti transfera materialul pentru uzul dumneavoastra personal, necomercial. Acest lucru este posibil cu conditia ca dumneavoastra sa fiti de acord sa respectati orice instiintare referitoare la dreptul de autor sau alte restrictii continute in orice material inclus sau accesat prin website-ul divalifecosmetics.ro si sa includeti orice instiintare de atribuire, drept de autor sau marca comerciala sau orice restrictie in astfel de material pe care l-ati transferat. Nu va este permis sa folositi materialul transferat cu scop comercial. Modificarea materialelor sau folosirea materialelor in alte scopuri este o incalcare a dreptului de autor al Diva Life Cosmetics si a altor drepturi de proprietate intelectuala.
Sigla Diva Life Cosmetics este marca comerciala ce apartine societatii Diva Life Cosmetics SRL.

Folosirea oricareia dintre marcile noastre comerciale si a oricarui alt element continut in website-ul Diva Life Cosmetics cu exceptia celor prevazute in mod expres in Termenii si Conditiile de folosire prezente, este strict interzisa.
In caz contrar, ne vedem nevoiti sa va actionam in instanta pentru recuperarea prejudiciului creat. In acest sens, va invederam prevederile art. 86 din Legea nr. 84/1998 a Marcilor si Indicatiilor Geografice precum si cele ale art.5 si 6 din Legea nr.11/1991 cu privire la concurenta neloiala.

"Art. 86. - Orice utilizare a marcilor sau indicatiilor geografice, contrara practicilor loiale in activitatea industriala sau comerciala, in scopul de a induce in eroare consumatorii, constituie un act de concurenta neloiala si se pedepseste cu inchisoare de la o luna la 2 ani sau cu amenda de 15 milioane lei. Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate."

"Art. 5. - Constituie infractiune si se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amenda de la 2500 lei la 5000 lei: folosirea unei firme, inventii, marci, indicatii geografice, unui desen sau model industrial, unor topografii ale unui circuit integrat, unei embleme sau unui ambalaj de natura sa produca confuzie cu cele folosite legitim de alt comercianti."

Bifand casuta Termeni si Conditii clientul este deacord sa primeasca informatii pe mail sai telefon din partea Diva Life Cosmetics. Daca doreste sa renunte la primirea de informatii, clientul trebuie sa notifice prin mail Diva Life Cosmetics.

Returul produselor:

A1 - Returnarea produsele cumparate de la Diva Life Cosmetics se face, in urmatoarele situatii:

 • A1A - daca coletele prezinta deteriorari grave

 • A1B - produsele au fost livrate la adresa gresita

 • Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
  Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
  Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa STR. CAMPULUI 2, Targu-Mures, Mures, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 .
  Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
  Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
  Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat. 

 

In cazul rambursarii contravalorii produsului, acesta se va face in maxim 14 de zile de la confirmarea returului.

In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile de la punctul A1C, iar Diva Life Cosmetics nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului, la pret de factura, pretul la care a achizitionat produsul, scazandu-se discounturile primite de pe acel produs. Transportul produselor rambursate, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

Date fiscale:

Diva Life Cosmetics SRL
Tg.-Mures Str. Campului Nr. 2
RO29801457
J26/165/2012

Banc Transilvania - Tg.-Mures

 

 

1811discount - Right COL Gallery

Gaseste-ne pe Facebook