Sau intră în contul tău de client
parola noua

  • Catalog la cerere - Top slide mare new
  • Catalog la cerere - Top slide mare new
  • Ustensile bucatarie 2 - Top slide mare new
  • Catalog la cerere - Top slide mare new
Catalog mic 33 - Top slide left new

Caută

Categorii Produse

Sunt client nou...

Instructiuni importante pentru crearea si activarea contului:

Completati formularul de mai jos cu datele cerute, incepeti cu adresa de email pe care va recomandam sa o introduceti de doua ori tastand, nu cu ''copy paste''. Parola o puteti alege dumneavoastra si nu trebuie sa fie cea de la email. Corectitudinea adresei este foarte importanta, astfel cataloagele si comenzile ajung la dumneavoastra in mod sigur.

Daca nu va descurcati cu inscrierea ne puteti trimite mesaj la numarul : 0728599098. Volumul de apeluri este mare, de aceea va rugam sa trimiteti mesaj(chiar mesaj watsup) ca sa putem sa raspundem la fiecare in parte. Va multumim!

IMPORTANT:

Dupa ce ati completat formularul de inscriere si v-ati creat contul, trebuie sa intrati in emailul pe care l-ati trecut la inscriere, pentru a da click pe linkul de activare trimis de catre sistemul nostru. Conturile se creaza doar in acest mod, in caz contrar contul este inactiv si nu apare in sistem.

Catalog primiti in comenzi, nu se trimit cataloage la cerere!!!. Se pun in prima comanda. Prima comanda  inseamna inscrierea in sine ca si Reprezentant.

 

Persoane fizice Firmă
Date Personale
Cauta cod postal
Pentru a finaliza comanda, acceptati conditiile.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Creează cont


Protectia datelor cu caracter personal

Compania Sc Diva Life Cosmetics Srl este inregistrata cu nr. 0026196 la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, ca operator de date cu caracter personal conform Legii 677/2011 cu modificarile si completarile ulterioare.

1811discount - Right COL Gallery

Gaseste-ne pe Facebook