Sau intră în contul tău de client
parola noua

  • Catalog la cerere - Top slide mare new
  • Ustensile bucatarie - Top slide mare new
  • Catalog la cerere - Top slide mare new
  • Ustensile bucatarie 2 - Top slide mare new
  • Catalog la cerere - Top slide mare new
Catalog mic 26 - Top slide left new

Caută

Categorii Produse

Dispozitiv masaj capilar

Dispozitiv masaj capilar

Cod Produs:

7311

Disponibilitate Produs:

Pe stoc

Cantitate:
- +

Preţ:

14.99 RON

Adaugă în coş


Despre Produs

Acest dispozitiv nu este unul medical, insa ofera o stare de relaxare fizica si psihica. Amelioreaza durerile de cap, stimuleaza circulatia sangelui si ofera o stare de bine. La prima utilizare apare o reactie de usoara colorare a pielii capului, asta se datoreaza cresterii fluxului de sange, apoi pot aparea senzatii de euforie pana la acomodare iar la final senzatii de placere, relaxare si o stare de mai bine psihic si fizic.

Aceste dispozitive se bucura de o expansiue rapida in intreaga lume, pentru efectul lor de relaxare cunoscut.

Efectele create de acest dispozitiv sunt:

relaxare, antistres, stimuleaza si echilibreaza circulatia sanguina, poate reduce migrenele, calmeaza sistemul nervos, poate echilibra concentratia, stimuleaza pielea capului si poate intarii radacinile parului astfel poate reduce caderea parului, dupa o utilizare de circa 7 zile poate intarii chiar si sistemul imunitar.

Utilizare:

Pentru un efect maxim se utilizeaza de circa 3 ori pe zi, cu sedinte de circa 5-10 minute. Dispozitivul se pune pe cap si se apasa usor, pana cand firele din metal se deschis, apoi cu miscari verticale continuam, bratele acestuia se deschid si inchid. Puteti folosi si miscari de rotatie sau inclinare stanga dreapta. Masajul capilar se poate face personal sau chiar si de catre o alta persoana.

Dispozitivul se poate utiliza si pe: spate, coate, genunchi, umeri iar in aceste cazuri este recomandat sa utilizam doua dispozitive pentru un efect maxim.

Trebuie sa manevrati cu grija astfel incat sa nu va raniti, atentie la ochi, urechi, gura si nas.

Nu lasati la indemana copiilor.


1811discount - Right COL Gallery

Gaseste-ne pe Facebook