Sau intră în contul tău de client
parola noua

  • Ustensile bucatarie - Top slide mare new
  • Ustensile bucatarie 2 - Top slide mare new
Catalog 24 martie mic - Top slide left new

Caută

Categorii Produse

Centura cu magneti pentru spate L-XL

Centura cu magneti pentru spate L-XL

Cod Produs:

7310

Disponibilitate Produs:

Indisponibil

Preţ:

59.99 RON


Pentru moment produsul nu exista pe stoc! Va rugam reveniti!

Despre Produs

Centura cu magneti pentru corectarea spatelui si pentru dureri. Marime L-XL

Centura tip ham, ce ajuta la corectarea pozitiei spatelui, este comfortabil si ferm. Reduce durerea spatelui si mijloc, suport in regiunea lombara. Corecteaza postura spatelui si a coloanei in principal, trage umerii inapoi, indreapta gatul si capul,  indreapta coloana vertebrala. Se ajusteaza usor cu ajutorul bretelelor si este invizibil pe sub haine.

Dupa o folosire regulate,  sa constatat o ameliorare importanta a durerilor de spate. Benzile magnetice ofera o atenuare a disconfortului si a durerilor cauzate de diferite boli, de inmuierea cartilajelor, de artrita sau inflamatii ale articulatiilor coloanei in zona spatelui. Prin efectul local al magnetilor, stimuleaza punctele biologic active si astfel imbunatateste circulatia sangelui, reduce durerea si tumefierea. Tocmai de aceea banda este atat de eficienta in reducerea durerii si redobandirea mobilitatii.

Recomandari:

Centura trebuie sa fie stransa astfel incat sa nu afecteze circulatia sangelui A nu se folosi pe rana deschisa.1810livrare - Right COL Gallery
1779catalog - Right COL Gallery
1811discount - Right COL Gallery

Gaseste-ne pe Facebook